Ben Peters nieuw bestuurslid

Ben Peters uit Grave is met ingang van 1 december 2021 lid van het stichtingsbestuur. Met de toetreding van Ben heeft het bestuur een creatieve verbinder weten binnen te halen.

Ben heeft een lange staat van dienst in het bedrijfsleven, als zelfstandig ondernemer en was daarnaast ook politiek actief. Gedurende iets meer dan 20 jaar was hij commissie- en raadslid in de gemeente Grave. En in de periode april 2018 – maart 2020 wethouder van deze gemeente, met in zijn portefeuille onder meer de Vestingvisie. Cultuur en historie zijn dan ook bekende terreinen voor Ben.

Ben neemt zitting op de zogeheten kwaliteitszetel die voor de gemeente in de stichting is gereserveerd. Deze zetel is lange tijd vacant geweest. Het stichtingsbestuur is blij dat Ben ja heeft gezegd op de vraag van burgemeester en wethouders om de gemeente te vertegenwoordigen. Want in de kennismaking met Ben is duidelijk geworden, dat hij niet alleen een visie heeft, maar ook snel  wil schakelen en oplossingsgericht te werk wil gaan.