Frank Haans nieuw bestuurslid

Op vrijdag 28 mei 2021 is Frank Haans toegetreden als lid van het stichtingsbestuur. Met Frank heeft de stichting een terzake zeer deskundig bestuurslid in haar gelederen gekregen.

Frank heeft middeleeuwse bouwkunst en kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. In het dagelijks leven is hij directeur-eigenaar van Monumenten Advies Bureau in Nijmegen en is hij lid van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeenten Grave en Cuijk. Verder is hij actief voor de Jan de Jongstichting en is hij adviseur van het Kenniscentrum architectuur en ruimte bij de stichting Graeft Voort.

Het bestuur van de stichting is verheugd dat Frank ja tegen de stichting heeft gezegd en hoopt dat zijn toetreding het begin mag zijn van een lange en vruchtbare samenwerking.