Orgelconcerten in teken van Erfgoedfair

Zaterdag 20 mei 2017 vindt een Open Monumentendag Special plaats. Voor dit landelijke evenement is ditmaal de voormalige Generaal De Bonskazerne uitgekozen.

Ook in het centrum van Grave wordt deze dag een programma geboden waarbij diverse monumenten voor het publiek opengesteld worden. De Stichting Restauratie Sint-Elisabethkerk Grave sluit hierbij graag aan.

De Sint-Elisabethkerk is vanaf 12:00 uur opengesteld voor bezichtiging. Van 14:00 tot 16:00 uur worden er vier korte orgelconcerten gehouden. Pastoor Aarden en de organisten Geert Verhallen en Ben Dikkers zullen hun beste ten gehore geven op het unieke Smitsorgel, volgens het navolgende rooster (onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen):

14:00-14:30 uur > Geert Verhallen
14:30-15:00 uur > pastoor Aarden
15:00-15:30 uur > Ben Dikkers
15:30-16:00 uur > Geert Verhallen

Behalve de Sint-Elisabethkerk zijn nog enkele andere monumenten in de binnenstad te bezichtigen. De flyer voor deze dag kunt u hier downloaden.